Петък, 12 Август 2022 г.

Служителите на МБАЛ - Силистра отбелязаха празника си пред параклиса в двора на болницата

Днес по повод деня на българския лекар и празника на Св. Иван Рилски Чудотворец, служители на Многопрофилната болница за активно лечение-Силистра отбелязаха празника пред параклиса в двора на болницата. Отец Росен, отслужи тържествен молебен за здравето на лекарите и персонала на МБАЛ – Силистра.
"На всички вас искам да пожелая преди всичко здраве и нека се пазим взаимно, защото в днешно време, колкото и да звучи – най-важния и най-ценния дар е здравето, което стана много дефицитно! Много е напрегната ситуацията, в която всички вие работите! Искам да благодаря, че така всеотдайно изпълняваме своя дълг. Колкото и да се притесняваме, колкото и да сме уморени и да се притесняваме за семействата си все пак ние нямаме право да абдикираме от тази наша мисия!", каза пред медиците днес д-р Даниела Костадинова, директор на МБАЛ-Силистра.
Три са изпратените поздравителни адреси до силистренската болница - от Тодор Тодоров, член на ИК на ГЕРБ и областен координатор на ПП ГЕРБ Силистра, от д-р Васил Славов, председател на Районната лекарска колегия на Български лекарски съюз и от МБАЛ-Кърджали.

Facebook коментари