Четвъртък, 29 Февруари 2024 г.

Семейна трагедия – съмненията на един баща от Силистра за смъртта на сина му

Семейна трагедия – съмненията на един баща за смъртта на сина му - в предаването Патарински LIVE говори Михаил Михайлов от Силистра.

"На 21 май трябваше да влезе в Спешно отделение детето ми, беше в тежко състояние, но адекватен и контактен. Беше изпаднал в хипоглекимия, липса на захар, после се установи, че има увреждания на черния дроб под влияние на алкохол, той беше на 36 г..

На 3 август ни сервираха лошата новина, явно са правили каквото могат. Казаха, че наркотичните вещества в организма му са с неясен произход. След постъпването се получиха усложнения, като го заведохме дишаше самостоятелно. Не обърнах внимание, че съобщиха, че дишането спира.

Поисках от тях аутопсия. Директорът на болницата ми отказа по груб начин. Казах му "не режи детето ми". Той каза, че сме имали съмнения, затова трябвало да се направи, заявих категорично, че нямам против работата им и им вярвам. Имаше вариант да го преместят в друга болница, обиколих с епикризата за мнения, но им имах доверие и не исках да го местят. Накрая получих обида и унижение.

Бях безсилен и затова се обърнах към обществения обвинител. На базата на установеното от него, консултацията с психиатъра за дишането, е довело до фатален край. Отказал е медикамент, затова са го извикали. Светила в медицината ме питаха какво е правил психиатър при него, неговото присъствие там носи лоши последствия за здравето му. Лъжа е, че синът ми Мирослав е намерен в безсъзнание, беше адекватен през цялото време.

видео: kanal3.bg

Facebook коментари