Понеделник, 22 Юли 2024 г.

Ротари клуб Силистра проведе традиционната си есенна благотворителна проява

Ротари клуб Силистра, с президент 2020-2021 Боян Боев, проведе есенна благотворителна проява в ресторант "Истър" с участието на над 50 души - ротарианци и членове на техните семейства, както и приятели от Силистра, Тутракан, Балчик и Попово.

Събитието бе озвучено от мелодии на саксофон, а организаторите бяха подготвели изискан коктейл, търгове за гоблен, дърворезба и кошница с продукти от "Актуал".

Проявата има за партньор в лицето на община Силистра и бе подкрепена с лепта на стойността на куверт за участие от Областна администрация. Както и от други институции и личности.

Благотворителното събитие включваше още: откупки на картини, нарисувани от участници в проявата в рамките на поредния в Силистра сеанс по "Арт терапия" с ментор художничката Елена Маркарян.

Всичко това плюс приходи от традиционната томбола - в полза на каузата на събитието - близо 30-о по рода си в историята на силистренските ротарианци от 2005 г. насам са предназначени за облагородяване на кръстовището при ул. 7 септември и входа в града откъм Добрич.

Facebook коментари