Понеделник, 26 Октомври 2020 г.

Силистренски депутат дарява комедия за рождения си ден

Комедията "Животът, макар и кратък", дело на търговищкия театър, по пиесата на големия български драматург Станислав Стратиев могат да гледат силистренци безплатно на 10 октомври от 18,00 ч. в салона на бившия театър. Постановката е подарък от народния представител Александър Сабанов, който на същия ден празнува 45-тия си рожден ден.

С неповторимото си чувство за хумор и с неизменното желание да постави човека и неговата лична съдба в центъра на вниманието, Стратиев ни поднася историята за архитект Стоянов, който е твърдо решен да се изправи срещу бюрокрацията и да се опълчи срещу безумието в собствения си живот. В опита си да спре корупцията в строителната комисия той среща различни абсурдни персонажи от родната действителност, които осуетяват намерението му и му попречват да направи решителната крачка…

В представлението участват популярният телевизионен и театрален актьор Теодор Елмазов ("Клуб НЛО", "Седем часа разлика"), познатият и любим на публиката в Търговище Любомир Фърков, както и младите таланти Йордан Любомиров и Ивана Стоянова. Режисьор е Денислав Янев. Сценограф е младата Никол Трендафилова.

Facebook коментари