Понеделник, 08 Март 2021 г.

През празниците Е.ОН няма да спира тока на длъжниците си

През Коледните и Новогодишни празници, Е.ОН България ще преустанови прекъсването на електрозахранването на клиенти, пропуснали да заплатят в срок сметката си за електроенергия, съобщиха от компанията.

По време на празничните дни компанията е осигурила денонощно дежурство на общо 82 екипа на територията, на която оперира (областите Варна, Шумен, Търговище, Добрич, Силистра, Русе, Разград, Велико Търново, Габрово).

Компанията разполага общо с 447 аварийни групи и има готовност за бързо прегрупиране и пренасочване на технически екипи в случаи на извънредни ситуации, свързани с електроразпределителната мрежа.

Всички автомобили на екипите са оборудвани с GPS системи. Осигурени са комуникационни средства между мобилните екипи и центровете за управление на мрежата, както и инструменти, резервни материали, лични предпазни средства и облекло, които отговарят на специфичните зимни условия.
Дежурна каса на Е.ОН ще работи в Силистра на 24 и на 31 декември. Жителите на Силистра, които до тази дата не са успели да платят сметките си за ток, могат да го направят от 9.00 до 14.00 часа на касата на ул. "Свобода" №7.

Facebook коментари