Събота, 26 Септември 2020 г.

Малките тутраканчета на Доротея Бальовска с първи места от Международния фестивал "Ноти по пясъка"

Възпитаниците на Доротея Бальовска вчеха участие в Петото издание на международния фестивал с конкурсен характер за млади поп и рок изпълнители "Ноти по пясъка" /"Notes on The Sand" се проведе от 27 до 29 август в Международен Младежки Център, гр. Приморско.

Конкурсът е за индивидуални изпълнители разпределени в девет възрастови групи, дуети и вокални формации. Три дни гласовити момчета и момичета имаха възможност да покажат дарбите си и да се борят за призовите места. Сред тях бяха и възпитаниците на вокалния педагог Доротея Бальовска от Общински център за извънучилищни дейности-Тутракан.

Изпълненията на участниците бяха оценявани по следните критерии - тонова и динамическа точност на изпълнението, песента да е съобразена с възрастта на изпълнителя, артистичност и атрактивност и сценично поведение. За своите изпълнения Пламена Георгиева бе класирана на първо място в своята възрастова група. Тя бе отличена още със Специалната награда на "Арт войс център" - Пловдив и награда на Младежкото жури за артистичност.

Facebook коментари