Събота, 28 Ноември 2020 г.

Д-р Юлиян Найденов награди студенти от Силистра завършили с висок успех военноморското училище във Варна

353-ма студенти, обучаващи се в гражданските специалности на ВВМУ "Н. Й. Вапцаров", завършиха успешно и получиха своите дипломи в рамките на три официални церемонии, проведени на 7 и 8 август.

На тях абсолвентите получиха своите дипломи, а на отличените студенти бяха раздадени награди от началника – флотилен адмирал проф. д.в.н. Боян Медникаров, от различни институции, фирми и приятели на Морско училище.

Ръководството на Висшето училище в партньорство с Община Силистра награди студентите с най-висок успех от силистренската община, това са: Нели Пламенова Маринова -първенец на специалността "Експлоатация на флота и пристанищата" , Елвира Веселинова Енчева - "Управление на пристанищата", Иван Ташков Ташев - "Корабни машини и механизми".

По повод положения труд и постигнатите високи резултати в учебния процес, д-р Юлиян Найденов изпрати поздравителни адреси, приз "Сребърна пара" и предметни подаръци в знак на уважение. Кметът в писмото си подчерта:

"Вашите успехи са достойни за уважение и възхита. Надявам се да продължите със същото старание своето развитие! Пожелавам Ви реализация в професията!"

За поредна година кметът на Община Силистра отправя послания към силистренски студенти, които се дипломират с отличен успех и са гордост не само за родителите си, за ВВМУ " Н. Вапцаров", а и за цялото общество.

Facebook коментари