Събота, 26 Септември 2020 г.

Доростол официално обяви продажбата на Деана Стояновска в Берое

Гардът Деана Стояновска от силистренския Доростол, която е считана за един от най-големите таланти сред подрастващите, премина в редиците на елитния БК "Берое" Стара Загора, обявиха на страницата на клуба в социалната мрежа.

"Скъпи фенове и почитатели на баскетбола,

искаме да Ви информираме, че БК "Доростол" прие офертата на елитния БК "Берое" за Деана Стояновска.

Поради финансови причини "Доростол" няма женски отбор и предпочетохме да дадем шанс на най-големия талант при подрастващите в момента в България да се развие в отбор с много големи възможности.

Само преди дни водените от капитана си момичетата на Доростол до 16 г. с треньор Росица Тодорова спечелиха 3-то място в България, а тя стана най-добър реализатор на финалния турнир средно по 26.3 точки на мач.

Всички в Доростол бихме искали да пожелаем на Деана, която бе част от отбора от 8-годишна възраст, още по-големи успехи и късмет в бъдещата и спортна кариера!

Благодарим й за всички усилия, която тя положи за клуба през всичките тези години, когато игра за родния клуб!" написаха от силистренския клуб.

Младата националка е открита за баскетбола от треньорката Росица Тодорова, която е забелязва как играе на баскетболната площадка във 2-ри клас.

Facebook коментари