Вторник, 11 Август 2020 г.

Със седем медала се завърнаха от Каварна каратеките от клуб "Шото-Витяз"

Със седем медала се завърнаха от последното си за годината състезание каратеките от клуб "Шото-Витяз", съобщи ръководителят на клуба Валери Великов.
Успехът е постигнат по време на Коледния турнир по карате "кумите" и "макевара" за деца и юноши на 12 декември в гр. Каварна.
Измежду 56 участници силистренци завоюваха 4 златни, 1 сребърен и 2 бронзови медала. Със злато се окичиха Георги Николов,Светослав Бориславов, Станислав Стефанов и Пламен Неделчев. Сребро спечели Бедри Ридван, който на финала за пореден път през тази година се оказа срещу съотборника си Георги Николов. Общото име на клуба не повлия на динамиката и качеството на срещата. Този път късметът и отличната техника изведоха Николов на първа позиция, а Ридван остана втори. Трето място и бронзови медали спечелиха Красен Каменов и Владислав Върбанов. Комплексно отборът на "ШОТО-ВИТЯЗ" стана вицешампион.
Според Теодор Тодоров – треньор на малките каратисти, принос за успех на възпитаниците му има и подкрепата на агитката от родители и близки, пътували до Каварна специално да гледат последното за годината състезание на своите деца.

Светлана Илиева

Facebook коментари