Събота, 15 Август 2020 г.

За първи път в Силистра: Автокино под звездите на 8 и 9 юли

За първи път в Силистра на 8 и 9 юли 2020 г. гостува Автокино с хитови български филми на паркинга на "Оргтехника".

На 8 юли 2020 г. ще бъде излъчен филмът "Диви и щастливи". Цена на билети за двама души – 20 лева, а на 9 юли 2020 г. - "Привличане", цена на билета – 5 лева.

Настаняването на автомобилите и в двата дни е от 20 часа, от 21 ч. – реклама, а от 21. 30 ч. – началото на прожекциите на филмите.
Автокино се осъществява със съдействието на Община Силистра, "Климатикът" ООД с управител Вилиян Хаджиев, "Белфагор" ЕООД с управител Младен Георгиев.

Два от най-успешните български филми вече пътуват до българите с Автокино. Романтичната екшън комедия "Диви и щастливи" с участието на звездите Яна Маринова, Луиза Григорова-Макариев, Александър Сано, Асен Блатечки, Калин Врачански, Явор Бахаров, Койна Русева и много други, оглави класацията за най-гледани български филми през 2019/20 г. в кината.

• "Диви и щастливи" е първият български филм в последните десетилетия, на който зрителите масово се връщаха да гледат повторно в киносалоните.
• За първи път в историята на българското кино, наш филм успя да пробие с официална кино дистрибуция в Канада и в Република Северна Македония и да се задържи седмици на голям екран.

• Поради големия успех на "Диви и щастливи", през средата на март 2020 г. продуцентите организираха турне в 18 града в Европа и САЩ. Предстояха още 10 града в Европа. Заради глобалната пандемия от Covid-19, турнето бе преустановено. Въпреки това продуцентите търсят безопасни начини - кино под звездите.

Facebook коментари