Понеделник, 25 Септември 2023 г.

Силистренка вдига сватба с футболен национал

Пищна и тежка сватба се очаква много скоро в семейството на Добромир Гущеров. Нейна главна героиня ще е родената в Силистра и доведена дъщеря на бившия депутат Мартина, която преди броени дни получи романтично предложение от любимия си, пише show.blitz.bg

Както е известно чаровната брюнетка е жената до футболния национал Димитър Евтимов и от няколко години насам двамата са лудо влюбени и неразделни. За да поиска ръката на Мартина, стражът дори организира специална вечеря на брега на морето, където двамата са на почивка в момента заедно с малката си дъщеричка.

Щерката на Гущеров бе изненадана с шатра и маса с бяла ленена покривка на плажа, който е в непосредствена близост до вилата им.

"Хиляди пъти "да". Обичам те винаги и завинаги, Димитър Евтимов", сподели щастливата Мартина в социалните мрежи, показвайки красивия годежен пръстен. А малко след като изрича заветното "да", над морето избухнала заря, за да направи момента още по-тържествен.

Мартина завърши висшето си образование миналата пролет, а малко след това научи благата вест, че ще става майка. Първородната им дъщеричка се появи в средата на февруари и е кръстена на майката на Мартина - Диана, която от няколко години е женена за Димитър Гущеров.

В момента Димитър Евтимов пък е свободен агент, след като се раздели с последния си тим Акрингтън в Англия. На двойката предстои да определят датата на сватбата и всички останало подробности за празненството.

Facebook коментари