Сряда, 08 Юли 2020 г.

Пореден благотворителен жест на ГЕРБ - Силистра

28 деца от Дневния център за деца и младежи с увреждания в Силистра, бяха приятно изненадани по повод наближаващите коледни и новогодишни празници. Това стана факт, благодарение на проведена инициатива на ГЕРБ – Силистра, по идея на членовете от Клуб №3 от Партията. Секретарят му Невянка Тодорова сподели, че членовете дълго са обмисляли идеята, преди да я осъществят. Така за възпитаниците на дома беше осигурено DVD. Всяко дете получи торбичка с лакомства, надуваема играчка, книжка за оцветяване, моливи и флумастери. На Дома бяха подарени и пет топки. За доброто настроение се погрижи детска балетна формация "Варта".
В силистренския Дом домуват 48 деца, които до голяма степен се нуждаят от специализирани грижи. Подобни приятни емоции, според специалистите за тях са винаги полезни. Припомняме, че миналата година по същото време, децата отново бяха посетени с подаръци от представители на ГЕРБ – Силистра.
Общинският ръководител на ГЕРБ – Силистра д-р Мария Стойчева, информира, че в навечерието на Коледа ще има още изненади подготвени от ГЕРБ, този път за възпитаниците на детските градини на територията на града.

Facebook коментари