Вторник, 14 Юли 2020 г.

Обявиха подписка в защита на хваната с подкуп в Тутракан служителка на БАБХ, общински съветник и кандидат за кмет

След информацията за заловената с подкуп в Тутракан ветеринарна лекарка д-р Ирена Бонева, общински съветник от Движение "ЗАЕДНО за промяна" и кандидат за кмет на община Тутракан на последните местни избори, не закъсня реакцията на съмишлениците й, нарекли се "Непослушните".

На профила на общинския съветник от същата група в Общински съвет – Тутракан Кристиян Калчев бе разпространено отворено писмо с 12 риторични въпроси към органите на реда относно процедурата по залавянето и следствените действия.

"Ние, ръководството и членовете на Граждански съвет "ЗАЕДНО" твърдо заставаме зад нашия председател д-р Ирена Бонева, така както ще застанем зад всеки обикновен гражданин в борбата за отстояване на истината, в подкрепа на справедливостта, в защита на омаскарените и набедените" се казва в заключение на писмото.

От вчера е в ход електронна подписка в защита на д-р Ирена Бонева.

"Срещу нея е скалъпено обвинение, което има за цел да унижи нея и семейството й, да я злепостави пред обществото и в крайна сметка да я откаже от политиката. Ние вярваме, че справедливостта ще излезе наяве и тя ще бъде оневинена от всички повдигнати обвинения. Нека не допускаме една несправедливо обвинена жена, опитваща се да се бори с корумпирани политици да остане без подкрепа. Подпишете се в петицията, за да дадем сили на д-р Бонева да се бори докрай и да покажем съпричастие към нейното семейство!" се казва в петицията.

Facebook коментари