Събота, 25 Март 2023 г.

ЕРП Север кани зрелостници и студенти в своята платена лятна програма "Първи стъпки в кариерата"

И това лято електроразпределителната компанията, обслужваща територията на Североизточна България отправя предложение към завършващите средношколци и студентите в сферата на енергетиката, да вземат участие в специално организираната за тях лятна обучителна програма. Проектът "Първи стъпки в кариерата" има 5-годишна история. Целта му е да улесни прехода на бъдещите енергетици от учебния процес към професионалната им реализация. "Практическият профил на стажантските и практикантски програми, които компанията предлага са в основата на реалното и ефективно изграждане на бъдещите електроинженери. Работата в напълно безопасна среда и под надзора на експерти в областта гарантира усвояването на базови практически знания и умения необходими за добър старт и уверени първи стъпки в кариерата на всеки желаещ да се включи", така специалистите от отдел "Подбор, оценка и обучение на ЧР" към ЕНЕРГО-ПРО, обясняват идеята на ежегодната инициатива в подкрепа на младите специалисти.

Програмата е отворена за всички ученици 12-ти клас на учебната 2019 / 2020, както и студенти 3-ти и 4-ти курс, обучаващи се по специалности свързани с електроенергийният сектор. За участието си бъдещите инженери ще получат стимулиращо възнаграждение, а най-успешно представилите се ще имат възможност да кандидатстват за постоянна позиция в компанията.

Повече информация за "Първи стъпки в кариерата", можете да намерите на сайтовете на ЕНЕРГО-ПРО:

https://www.energo-pro.bg/bg/start-na-tvoqta-kariera и https://www.erpsever.bg/bg/start-na-tvoqta-kariera, както и на телефон: 0885 966 595.

Facebook коментари