Вторник, 07 Февруари 2023 г.

Благотворителен коледен турнир по футбол на малки вратички ще събира пари за болно дете

Коледен благотворителен футболен турнир организира Мартин Димов, управител на фирма за химическо чистене "Елегант М", с подкрепата на община Силистра и Областния съвет на БФС – Силистра. Двубойте от турнира ще се проведат от 21.12 до 23.12 в салона на ПМГ след 16:00 часа. Отборите който искат да заявят участие в турнира трябва да представят:
1. Списък на отбора, съдържащ трите имена и ЕГН на състезателите.
2. Документ за предсъстезателен медицински преглед на състезателите с вписана дата и място на прегледа, име на лекаря и печат на здравното заведение.
3. Декларация, подписана от всеки състезател, за освобождаване от отговорност на организаторите, при евентуални възникнали здравословни проблеми по време на участие в турнира.
4. Такса за участие в турнира 40 лв.
Документите и таксата за участие ще се подават от 07.12 до 16.12 всеки делничен ден от 08:00 до 18:30 на адрес ул. Добрич 36 в Ателието за Химическо чистене (на старата автогара).
На 17.12 от 17:30 часа ще се проведе техническа конференция на която всеки отбор трябва да има представител за да потвърди участието на отбора. На конференцията ще бъде изтеглен и жребий за провеждането на турнира. Техническата конференция ще се състой в офиса на Председателят на Областния съвет на БФС Георги Нарлев намиращ се на ст. Доростол (стария стадион).
Със средствата събрани от Футболния Турнир ще бъде подпомогнато лечението на 12 годишния Седат Рафет Ахмед болен от левкимия.

Facebook коментари