Събота, 27 Февруари 2021 г.

Реклама на силистренска фирма на най-гледания футболен мач от Купата на България

В един от най-очакваните и гледани по телевизията футболни сблъсъци тази година бе мача на Носителят на Купата на България – Локомотив Пловдив, който по всяка вероятност ще играе на финал за Купата на България.

В първия мач от полуфиналите в надпреварата "смърфовете" победиха с 2:0 Левски снощи на "Лаута", като не оставиха никакви шансове на съперника си от София да застраши сериозно вратата на Мартин Луков.

На всички силистренски фенове на футбола направи впечатление, че на стадион "Лаута" на няколко места се рекламираха млечните продукти на "Ралица МИЛК".

Висококачествени млечни продукти с марката "РАЛИЦА МИЛК" се предлагат от фирмата "Булдекс"ООД – мандрата в село Белица. Собственик на фирмата е Димо Денчев, общински съветник от ГЕРБ в Тутракан.

Нещатен сътрудник на "Кворум-Силистра" се свърза с бизнесмена и го попита, как рекламата на фирмата му е намерила място в най-гледаното телевизионно време на снощната футболна среща.

Г-н Денчев заяви, че е личен приятел със собственикът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски, който лично е наредил да се смъкне рекламата на неговата фирма за да постави тази на силистренския производител на млечни продукти.

Facebook коментари