Петък, 01 Март 2024 г.

"Съдебен спор" по силистренски, съседи възстанаха срещу наематели затрупали се с боклуци

В силистренската група "Виждам Силистра" в социалната мрежа бе качено видео в стил телевизионното предаване "Съдебен спор", вървящо в събота и неделя по Нова тв.

"След публикация на Елена Георгиева в групата вчера, на която се виждаха кадри с натрупани боклуци във и извън частен двор, днес на място заснехме видеоматериал, който показва реалността. Не мога да скрия, че на моменти се чувствах като Жоро Игнатов от "Съдебен спор". Истината обаче е, че хората, които ме помолиха за репортажа, имат пълното право да недоволстват. Ако това, което видях не беше трагично, можеше да е комично...но за съжаление не е. Маринка е загубила две деца, това са двете деца, които са се удвали в река Дунав през последната една година, факт от който ме побиват тръпки, защото в къщата в момента живее друго дете, което според запознати съседи бива заключвано сред купищата от отпадъци, които се събират и складират в къщата. Вътре се горят отпадъци, кабели, гуми и обувки. Водата е спряна." се казва в публикацията, която събра много коментари.

Администраторът на групата обещава да проследиц казуса, който се оказва, че е сериозен и съществува от няколко години.

"Не обвиняваме никой, просто отразяваме действителността. Готови сме да съдействаме на всички институции и граждани, за да се стигне до най-доброто решение за всички. Надяваме се такова да се потърси и намери в най-кратък срок." завършва публикаията в групата.

Facebook коментари