Петък, 23 Февруари 2024 г.

Silentbet: Превръща ли се efbet в новия бетинг бранд за Европа?

Родният букмейкър Ефбет започва все повече да привлича европейското внимание и да се налага на пазара като един от основните бетинг брандове и това се забелязва с редица интересни решения от страна на ръководството. Медийното пространство все по-често обръща внимание на родния букмейкър, а потенциалът му започва да се забелязва дори от доста европейски страни. В края на миналата година, букмейкърът официално заяви, че ще създаде собствена IT компания, с чиято помощ ще подобрява своите услуги и ще предостави още по-добри услуги на своите почитатели.

Не трябва да забравяме, че дигиталният свят е бързо развиваща се индустрия и само добре адаптиращите брандове успяват да се задържат и да бъдат конкуренция. Зад работещата онлайн платформа се крие труда на професионалисти, които всекидневно трябва да поддържат системата в безупречен вид, а като допълнение не трябва да забравяме, че всяка страна има определени регулации, които ангажират допълнително екипите.

Отново в края на годината стана ясно, че страната се подготвяше да навлиза на италианския пазар, като не трябва да забравяме, че там действат други закони. Едно от важните условия за новия пазар е изчистването на техническите условия на този пазар. Букмейкърът започна да подготвя своята дейност във време, в което законите станаха още по-строги. Италианската комисия по хазарта заяви, че ще има много строги наблюдения относно изплащането на печалби.

Дори това не успя да притесни родният бранд, който вече беше спечелил доверието на румънския пазар и се налагаше като предпочитан сред конкуренцията. Междувременно трябва да отбележим, че миналата седмица в официалната страница на бранда беше публикувана и още една добра новина, букмейкърът официално стартира и онлайн платформата си в Република Сърбия. Сръбските фенове ще имат възможност да поставят залози не само за родните си спортни срещи, но и за спортни събития от цял свят. Един поглед към портфолиото показва, че има и още една страна, която е познала добрите практики - Испания.

Освен добър бизнес нюх в управлението, какво друго кара европейските пазари да обръщат толкова сериозно внимание на бранда? Нека започнем с това, че ефбет може да се похвали с лоялни потребители и които се радват на добри коефициенти, разнообразие от предложения, поддръжката на различни платформи и още много други. Забелязахме бърза адаптация и предлагане на нови възможности, когато световният спорт забави обороти, станахме свидетели на функции като живо предаване на спортни събития - функция, която до този момент се срещаше само в големите европейски брандове.

А ако това не е достатъчно, бонусите и новите опции, които се интегрират изключително бързо, винаги работят в полза на потребителя. Доволните клиенти са само една част от успешната формула, можете да обърнете внимание и на историите на някои от служителите, за които работата вече се е превърнала в призвание.

Не трябва да си мислим, че постижения от такъв ранг са нещо нормално или често срещано. Букмейкърите са винаги разглеждани под лупа дори за най-минималните провинения. Родните регулатори имат славата на сурова институция, но какво да говорим за страни като Испания и Италия? Международната експанзия очевидно не е приключила, сайтът отново подсказва, че ще има още страни, в които ще започне да оперира, но по стара традиция, всичко се пази в тайна, за да може изненадата наистина да си заслужава. А Ефбет обича да прави изненади.

Facebook коментари