Петък, 01 Март 2024 г.

Nostrabet: С какви бонуси ще се завърне efbet Лига за залагащите онлайн?

Последният път, когато ефбет лигата беше все още активна, феновете щяха да видят как ще се разделят отборите и щяха да се подготвят за истинското сурово футболно дерби. Интригата наистина се разразяваше и битката нямаше да се води само на фронта на първенството, но щяхме да станем и паралелни свидетели на сраженията за Купата на България.

Практически, както казват филмовите критици, сезонът временно приключи, точно когато всичко се развиваше пo ръба на драмата. Родните запалянковци имаха само още два кръга, преди да видят кои отбори щяха да се борят за първото място и кои ще се опитат да останат в професионалната лига. След това разделение, спортните дербита щяха да приковат хиляди погледи в екраните, защото за първи път се събираха достатъчно добри отбори, чиято точкова разлика, изключваме Лудогорец, е достатъчно близко, за да промени с два мача цялото крайно класиране.

Левски, Локомотив (Пловдив) и ЦСКА заемат 3 места, с еднакъв брой точки - 46. Славия остава на безопасно разстояние от Черно Море с точков актив от 5 точки, докато черноморците ще трябва да проверят дали Берое е достоен противник за следващите мачове. Още тук става ясно, че всички разлики са по-тънки от косъм и едно правилно разиграване ще донесе още повече изненади на феновете. И отново напомняме, че това е само навлизането във втората фаза, а с нея започва истинската спортна война.

Вече подозираме, че зрителите започват да зареждат хладилника с бира, демонстрирайки висока отговорност за предстоящите светли спортни мигове. По-важното в този случай е, че феновете не са единствените, които чакат с нетърпение завръщането. Родните букмейкъри също са готови да хвърлят жребия и да видят как ще продължи футболното първенство. Повече от ясно е, че именно букмейкърът ефбет е готов да предложи специални предложения със своя ефбет бонус код за рестартирането на играта, но какво точно могат да получат играчите? Като основен спонсор на родния футбол, не можем да се съмняваме в предложенията.

Започваме с основния бонус, който идва за всеки нов играч получава начален бонус до 200 лв. при регистрирането си, с което автоматично шансовете за печалба се увеличават значително. Регистрираните потребители често получават и добри бонуси при презареждане, като самият букмейкър изпраща покана на своите потребители за тази оферта. При всички положения има един бонус, който би зарадвал всеки запалянко. Така нареченият 3х500 е предложение, което дойде с генералното спонсорство на Ефбет.

Идеята е, че след всеки футболен кръг, букмейкърът организира томбола с всички участници, които са направили залог - единственото условие е да има поне един мач от ефбет лига. Участват всички играчи и освен това няма нужда от попълване на различни брошури, букмейкърът използва изключително рационално своята база данни и когато дойде краят на кръга, трима души могат да станат значително по-щастливи.

Това определено е добра изненада, особено след като редица играчи често пропускат присъствието на бонуса и в последствие го установяват. Разбира се, той не е скрит, но вече сме виждали реакцията на играчи, които са го пропуснали. Определено можем да бъдем сигурни в едно - най-доброто от родното първенство предстои и се надяваме да го видим в пълната му бойна красота.

Facebook коментари