Събота, 03 Юни 2023 г.

Силистренска майка: Моля те, който и да си, върни телефона на детето ми!

Силистренска майка отправи покъртитено послание послание към човека ограбил детето й. Преди два дни телефонът на детето й е изчезнал от раничката му, докато то си кара тротинетката. Изчезнали са и ключовете му. В момента 13-годишното момче е неутешимо - не само заради телефона си, но и заради постъпката на този, който го е откраднал. Ето какво написа Гергана Лазарова-Сарафова на профила си:

"Обръщам се към човека, който днес, 15.05.2020г., около 15:30 ч. е взел ключ с чип и телефон Самсунг Галакси А 70 от тази чантичка!!! Случило се е до детска градина Радост, докато синът ми си е карал тротинетката е оставил чантичката си на тротоара, за да не си счупи телефона, в случай че падне. През това време някой е взел от нея телефона и ключа му.

Моля те, който и да си, върни телефона на детето ми, това беше негова мечта, която той сам си сбъдна с много труд и усилия! Той е дете на 13 г., което в момента е неутешимо разстроено, както за чуждата, така и за своята постъпка!!!

Моля всички мои приятели тук да споделят поста ми, така ще ми помогнете да стигне до повече хора! Силно се надявам да стигне и до човека, който го е взел, и по този начин да събудим доброто у него и да върнем мечтата на момчето ми!"

Поста предизвика много реакции на хората в социалните мрежи, които съветваха разтревожената майка, а поста бе споделен над 1 000 пъти.

Facebook коментари