Събота, 06 Юни 2020 г.

Полицейско КПП до Силистра за малко да провали снимането на новия хит на Тита и рапъра Боро 1

Певицата Тита и рапъра Боро 1 представиха новата си песен "VIVALDI" в "Тази неделя". Изпълнителите заявиха, че карантината не ги спира да творят.

Певицата от Силистра сподели, че не за първи път работи с Боро 1, а работата винаги им върви лесно и се разбират. "Ние сме една добре смазана машина, която няма проблеми", допълни рапърът, но все пак премеждия е имало.

"Този път върнаха на КПП-тата моите стилисти и гримьори. Не бяхме сигурни дали ще заснемем сцената. Молихме се, а нашият режисьор подписа специални документи. Буквално за 2 часа имахме работа на кариерата на Студена край Перник", обясни Тита.

Видеото е заснето за два дни на 4 различни локации. Част от сцените са обработени със специално създадени за клипа 3D ефекти, а в един от кадрите се забелязва и луната, която всъщност е специално създаден макет с диаметър над 2 метра.

Режисьор на видеото е Павлин Иванов – Bashmotion. Текстът е на Боро 1, както и аранжиментът - заедно с Криско, музиката е на Roasty Suave. Двамата споделиха, че много им липсват изпълненията на сцена.

Тита уточни, че е имало по 10-12 участия на месец. "Винаги си намираме работа, когато един човек е деен и в такова време ще намери начин да изплува", допълни тя.

Тита посочи, че по време на пандемията е била в Силистра при своите родители. Боро 1 пък заяви, че се е отдал на четене на книги и гледане на сериали.

Facebook коментари