Петък, 30 Октомври 2020 г.

Силистренка живееща в Ню Йорк с награда за принос към филма "Жокера"

Живеещата в Ню Йорк силистренка родом Елеонора Дечева (Eleonora de Simone в професионалната си изява и във Фейсбук ) получи признание за работата си в полза на черната психологическа драма "Жокера", която тази година бе с 11 номинации за наградите "Оскар" ( един присъден ) .

От снимка от профила й в социалната мрежа става ясно, че наградата е за за принос към върховите постижения в изработката на продуцентски дизайн на филма. На практика Елеонора, която е дъщеря на почетния гражданин на Силистра Стоян Дечев (известен музикант – акордеонист и ръковидител на певчески групи), е била неизменна част от екипа, ангажиран с част от специфичните, но важни за кинолентата дейности.

За ВЕРСИНАЖ живеещата със семейството си повече от 20 години в САЩ наша съгражданка заяви:

"В продължение на много месеци през 2018 г. по време на снимането на филма бях зам.-директор в арт-офиса на продукцията, подготвящ сцени от филма в дизайнерски план.

Работила съм по 10-11 часа на ден. Екипът ни беше много добър и съм доволна от съвместната ни работа".

Като професионалист в своята сфера, Елеонора е част от Internet Movie Database – онлайн базата в интернет с информация за актьори, филми, телевизионни предавания и звезди, видеоигри и технически персонал. Базата е с начало 17 октомври 1990 г. и от 22 г. насам е собственост на Amazon.com.

информация на jordansilistra.blogspot.com/

Facebook коментари