Събота, 27 Ноември 2021 г.

ДА ПОМОГНЕМ НА МИРКА!

Мили хора,

изключително трудно е да ви пишем това, но трябва бързо да помогнем на едно прекрасно момиче – Мира!

Тя е само на 20 години – толкова добро създание! Най-вероятно стресът и тежката ѝ съдба са оказали влияние за развитие на една коварна болест!
Тя беше абитуриент в нужда, на който много хора помогнахме през 2018 година. Мира е от Силистра, тогава живееше само с баба и дядо си... Бе отлична ученичка, а по настоящем е и такава студентка!

Преди около месец на "нашето Мире" са открили ѝ левкимия, сега е тя е в болница и отново има нужда от помощта ни – повече от всякога!
Сега Мира има нужда от емоционална, но и финансова подкрепа, за да се справи с тази болест и влянието, което оказва върху целия ѝ живот!

Едно от нещата, за което Мирето има нужда от подкрепа е за закупуване на скъпоструващи лекарства – както и сега, така и в бъдеще.

Тепърва може и да има промяна в лечението ѝ, което да предполага нужда от средства за допълнителни прегледи, а както към това се добавят и всички съпътстващи разходи... за Мирето и семейството ѝ, ще бъде трудно да се справят сами!

Мили хора, призовавам ви от все сърце, макар и сега ситуация не лесна за много от нас, да подкрепите нашетата Мира!

Банковата сметка, на която можете да дарите е:

BIC: IORTBGSF
IBAN: BG95IORT80481091783900
Банка Инвестбанк
В полза на: Мирела Тодорова Иванова
(Мирка е от гр. Силистра, но се лекува в УМБАЛ "Св. Марина", гр. Варна)

Другият, наличен към момента вариант, е:

https://bg.helpkarma.com/campaign/usmivkata-na-mira-1173

*Този линк вече е активен.

Относно базара:

Когато някой купи стока в полза на Мирка, нека направи снимка на платежното нареждане, с което е превел парички към нейната сметка и го постави в коментар към публикацията за съответната вещ. Така, ще знаем, че всичко е за нея и е директно там.
Предвид пандемичната обстановка, нека минимизираме контактите помежду си, както и доставките на пари на ръка към Мирка (първо, че е в рамките на невъзможното да получим достъп до нея и второ, че дори и да можем, за нея е жизненоважно да е в стерилна среда и да ограничи риска от вируси и инфекции, поради рязко спадналата си имунна система).

Благодаря на всички, които помогнаха, които ще помогнат и на всички, които споделят!
Бъдете здрави и ви благодарим от сърце!

Facebook коментари