Неделя, 07 Март 2021 г.

Областният управител с благодарност към дарители във връзка с проблема с коронаровируса

Областният управител на област Силистра Ивелин Статев изпрати "Благодарствен адрес" до личности, фирми и учебно заведение за проявено благородство в условия на извънредно положение в страната във връзка с проблема с коронаровируса. Повод за това са даренията, направени от д-р Тодор Стаматов Тодоров – бизнесмен, областен координатор на ПП ГЕРБ и член на Изпълнителската комисия, на търговците от Силистра Свилен Стоянов, Милена Енчева и Юлиияна Неделчева; на "Силед" АД в град Силистра и на Професионална гимназия по облекло, обслужване и транспорт в град Дулово.

В близките дни и седмици ще продължи събирането на информация за проявена гражданска позиция и съпричастност в трудна за страната ситуация чрез членовете на Областен кризисен щаб, кметовете на общини, медиите и по други канали, вкл. социалните мрежи.

Междувременно от община Силистра съобщиха: "Уведомяваме всички, назначени по механизма за лична помощ и лични асистенти, че месечните отчети трябва да бъдат изпратени като прикачен файл на електронен адрес: asistenti@silistra.bg. В информационния център няма да се приемат отчети на хартиен носител".

Facebook коментари