Четвъртък, 25 Февруари 2021 г.

Волейболистите на Елит (Силистра) продължиха победния си поход

"ЕЛИТ" (Силистра) - "ВАРНА" (Варна) 3:1 (21:21, 25:21, 23:25, 25:19)
Днес 27.11.2010 в залата на Езикова гимназия град Силистра се изигра срещата от поредния кръг в първенството на Източната лига по волейбол. Домакините от "Елит" се изправиха срещу отбора на Варна (Варна) от позицията на лидер в класирането.
Срещата започна вихрено за състезателите на Атанас Токушев и те набързо поведоха и съвсем закономерно се стигна до 25:21 и 1:0 гейма за "Елит". Втората част започна по същия начин - бързи 3-4 точки в полза на силистренци и спокойно доиграване на втората част за крайното 25:21. В третия гейм играта вървя точка за точка, като в края гостите извадиха късмет и взеха гейма с 23:25. В четвъртия гейм силистренци държаха всичко под контрол, като поведоха рано с 4 точки и не изпуснаха преднината до края, завършвайки 25:19 . Оформяйки с това и крайното 3:1 гейма. По този начин отбора на "Елит" запази пълния си актив и остава еднолично начело в класирането с шест победи и 18 точки.Следващата седмица нашите момчета отново са домакини, този път на отбора на "Бургасволей" (Бургас), който е 4-ти във временото класиране.


Съставите на двата отбора:
ЕЛИТ (Силистра) : Желязков, Екжаров, Калоян Иванов, Димитров, Миланов, Пенев (рез. Мавродинов, Теодор Иванов, Ангелов, Върбанов) Треньор - Атанас Стойков
"ВАРНА (Варна) : Къдев, Петров, Пищалов, Хаджихристев,Симеонов, Радойчев (рез. Тенчев, Стойков, Цанев, Костов, Стефанов, Пелов)

Facebook коментари