Събота, 11 Юли 2020 г.

Футболистите на ФК"ДОРОСТОЛ" U15 спечелиха престижен турнир за млади таланти

ФК"ДОРОСТОЛ"-Силистра U15 с треньор Деян Дечев спечели пролетното издание на футболният турнир "Млади футболни звезди на България" проведен в град Бургас от 5 до 8 март.
.
В компанията на ПФК"Нефтохимик"-Бургас, ФК"Олимпик"- Варна(представен от две формации) , ФК"Звезденбург"- Бургас и домакините от ДФК "Звездичка ", нашите момчета спечелиха своята предварителна група с две убедителни победи 4:0 над "Олимпик" с голове на Алиджан Алексиев-2, Христодар Христов и Корай Мустафа и над "Звезденбург" с 4:1 след 4 гола на Алиджан Алексиев.

На полуфинала срещу първият състав на "Олимпик"- Варна, след като нашите губеха с 0:1 през първото полувреме,успяха да обърнат резултатът до 2:1 след 2 попадения на Виктор Иванов.

На финала нашите спечелиха срещу домакините от ДФК "Звездичка " с категоричното 4:0 след хеттрик на Алиджан Алексиев и попадение на Виктор Иванов.

Отборът бе награден със златни медали, грамоти и Шампионска купа.

Виктор Иванов получи индивидуалния приз за "Най-добър нападател", а Алиджан Алексиев стана голмайстор на турнира с 9 гола.

Ръководството на футболния клуб благодари на децата за проявения характер и на родителите за огромната помощ и подкрепа.

*Информацията е на клуба

Facebook коментари