Понеделник, 27 Март 2023 г.

Силистра ще вземе участие в кампанията "Дайте шанс на Ивето"

Благотворителен концерт "Дайте шанс на Ивето" ще се проведе в Силистра на 17 февруари от 17,30 ч. в салона на СУ "Никола Вапцаров" (вход 5,00 лева).

14 самодейни и професионални музикални формации и индивидуални изпълнители обединяват творчеството си в благотворителен концерт в кампанията "Дайте шанс на Ивето".

Младата майка Иванина Костадинова има нужда от средства за животоспасяваща операция.

В подкрепа на каузата застава и кметът д-р Юлиян Найденов, силистренски общественици и фирми.

От сцената ще се изявят Музикална школа "Великов" – гайдарски оркестър и солисти Глория Георгиева и Кристина Венциславова, Цеци Морарова и Петър Славов, "Зумба Силистра", Гайдарска школа "Чавдарчета", Дует "Ситото" Дарина Иванова и Красимира Стоева, Балет Б2, Анелия и Милен Радеви от Дулово, Оркестър "Еделвайс", Танцова школа "Калипетровци", Фолклорен ансамбъл "Добруджа", народният певец и кмет на Сребърна Георги Иванов, Музикално студио към СУ "Н. Й. Вапцаров", Вокална група към ДФФ "Добруджанче" и Танцов ансамбъл "Ритъм".

Ще бъдат поставени дарителски кутии в салона на училището. В момента дарителски кутии има в десетки магазини, заведения, в Информационния център в сградата на общината и др.

Дарителските сметки за подпомагане на каузата:

BG07UNCR70001523884979-лева

BG77UNCR70001523885271-евро

Сметките са в "Уникредит Булбанк"

Facebook коментари