Понеделник, 22 Юли 2024 г.

ГЕРБ – Силистра отпразнува 13 години от създаване на партията в навечерието на Новогодишните празници

Областната организация на ГЕРБ-Силистра отпразнува 13 години от създаването на партията в навечерието на предстоящите празници Коледа и Нова година.
Над 680 членове и симпатизанти на ПП ГЕРБ от шест области – Силистра, Русе, Шумен, Търговище, Разград и Добрич седнаха на масите в зала "Версай" и вдигнаха наздравици за укрепването на общинските организации, и бъдещи изборни победи.
На събитието организирано от областния координатор Тодор Стаматов Тодоров и домакина на мероприятието - общинския ръководител на ГЕРБ-Силистра д-р Мария Димитров присъстваха депутатите в 44-то Народно събрание - Алтимир Адамов, Светлана Ангелова и Даниела Димитрова, областните управители на Търговище - Митко Стайков и на Силистра – Ивелин Статев.
Празненството бе уважено от кметовете на община Търговище – д-р Дарин Димитров, на община Шумен - Любомир Христов, на община Тервел – инж. Симеон Симеонов и кметовете на общините в област Силистра: Силистра – д-р Юлиян Найденов, Дулово – д-р Юксел Ахмет, Алфатар – Янка Господинова и Кайнарджа – Любен Сивев.
По вече станало традиция за подобен тип мероприятия имаше и дарителска кауза. Тази година се събираха средства, с които да се помогне на Стилиян Вълев в неговото лечение.
Малко преди полунощ в залата бе внесена празничната торта с надпис "13 години ГЕРБ". Празненството завърши в малките часове на следващия ден с много хора, танци и добро настроение за всички взели участие в празника.

Facebook коментари