Събота, 04 Юли 2020 г.

Представят в Силистра съвременен български любовен роман

На 20 ноември (сряда), от 17:00 часа, в конферентна зала "Диоген Вичев" на Регионална библиотека "Партений Павлович" ще бъде представен любовния роман на Калина Иванова "Сивият град: Преплитане на реалности".

От години усещаш, че нещо в живота ти не е наред. Работиш много, често повече от дванадесет часа на ден, а не можеш дори да помислиш за собствено жилище. Единственото удоволствие в живота ти е късната вечеря. Постепенно започваш да се питаш дали действително сам направляваш съдбата си? Сякаш има нещо тотално сбъркано в този свят. И тази плътна оранжева мъгла, деляща ни от предопределените ни хора…

Там някъде има един град, за който се носят страховити легенди. Град без дървета, без птици, без чувства, град, който иска да погълне душите ни. Сивият град.

Под повърхността на света се води безмилостна война – война срещу индивидуалността във всичките ѝ аспекти. Но има сили, пазещи равновесието, сили, предизвикващи странни, необясними събития, които променят хода на историята.

И двама влюбени – Радо и Анаис, застанали срещу настъпващото зло.

Дали светът е това, което изглежда?

За да открият отговорите, първо трябва да зададат правилните въпроси. Понякога неспазването на определени правила се оказва правилния път.

Facebook коментари