Петък, 05 Юни 2020 г.

48 служители на ОДМВР-Силистра с награди по случай професионалния празник на българската полиция

Директорът на ОДМВР-Силистра старши комисар Юлиян Караславов награди с "Писмена похвала" 48 служители на дирекцията за проявена бдителност, инициативност и постигнати високи професионални резултати при изпълнение на поставените им задачи. Отличията са присъдени и във връзка с предстоящия утре професионален празник на българската полиция - 8 ноември, Архангеловден.
Сред наградените е началникът на отдел "Охранителна полиция" комисар Димо Василев, както и ръководителите на охранителни групи в РУ-Силистра – главен инспектор Георги Георгиев, в РУ-Дулово – старши инспектор Михаил Михайлов, в РУ-Тутракан – старши инспектор Ивайло Цеков, а също и впд началникът на сектор "Охрана на обществения ред и териториална полиция" в областната дирекция главен инспектор Николай Маринов. Четирима експерти от Научно-техническата лаборатория към областната дирекция също получават наградата.
По предложение на районните началници са отличени дванадесет служители на група "Охрана на обществения ред" при РУ-Силистра, осем полицаи от охранителния състав на РУ-Дулово и петима служители на РУ-Тутракан.
С "Писмена похвала" са отличени и четиринадесет разследващи полицаи от отдел "Разследване" на дирекцията за постигнати високи резултати в професионалната дейност.

Facebook коментари