Сряда, 17 Април 2024 г.

ПП "Алтернатива за Българско Възраждане" – АБВ в Силистра декларира подкрепа за д-р Юлиян Найденов на втори тур

ПП "Алтернатива за Българско Възраждане" – АБВ в Силистра заяви своята подкрепа за д-р Юлиян Найденов на втори тур. В нея включително се казва: Д-Р ЮЛИЯН НАЙДЕНОВ – КАНДИДАТ ЗА КМЕТ НА ОБЩИНА СИЛИСТРА ОТ ПП "ГЕРБ" НА ВТОРИ ТУР - МЕСТНИ ИЗБОРИ 2019 Г.

"ПП "Алтернатива за Българско Възраждане" – АБВ активно участва в Местни избори 2019 г. със своя Програма за развитие на Община Силистра и кандидати за общински съветници .
Изразяваме нашата благодарност към всички избиратели, подкрепили ПП "АБВ" за постигнатия резултат – представителство в Общинския съвет на Силистра с два мандата общински съветници.
Направихме анализ на управленските програми на кандидатите и резултатите от първия тур.
Основните приоритетни политики на ПП "АБВ" са в синхрон с програмата на д-р Юлиян Найденов – кандидат на ПП "ГЕРБ" за развитие на Община Силистра 2019-2023 г., с грижа към гражданите на общината, за достоен живот на хората.
За нас д-р Юлиян Найденов – кандидат за кмет на Община Силистра на ПП "ГЕРБ", е доказал се кмет, който работи активно за хората в Община Силистра, във взаимодействие с българското правителство. Съществен е приносът на д-р Найденов за коренната промяна в облика на общината, за диалога и съгласието по важни за общината въпроси с представителите на всички политически сили, с неправителствени организации и гражданите.
Считаме, че д-р Юлиян Найденов може и трябва да продължи своята работа по утвърдени приоритети от Общинския съвет за решаване на важните въпроси за силистренци
Призоваваме нашите членове, симпатизанти, съмишленици и избиратели да подкрепим кандидатурата на д-р Юлиян Найденов за кмет на Община Силистра с номер 43 в интегралната бюлетина.

Иванка Ташева
Областен председател на ПП "АБВ" – Силистра
30 октомври 2019 г."

Facebook коментари