Понеделник, 22 Юли 2024 г.

Иванка Ташева: Листата на АБВ за общински съветници е екип от победители

Листата на АБВ в Силистра - това е екип от победители, каза от сцената на Кукления театър водачът й и председател на АБВ в областта Иванка Ташева. Жители на Силистра дойдоха на тържествената предизборна среща, за да подкрепят кандидатите за общински съветници и кандидатите за кметове от АБВ на селата Айдемир и Зафирово.
Това са хора, доказали своята принадлежност към Родина и роден край, които са изградили себе си в полза на обществото – с тези думи председателят на партия АБВ Румен Петков призова силистренци да гласуват с номер 14 в интегралната бюлетина. Тук има неотразима енергия, каза той подарявайки керамичен съд на Ташева от Троянския манастир, събиращ шест порции. С подаръка Петков нарече да се постигнат шест мандата за АБВ в Общинския съвет.
От сцената на театъра прозвучаха приоритетите на кандидатите за общински съветници от АБВ за мандата на Общинския съвет 2019-2023 г. Те обявиха, че Силистра е техния дом, за който искат да се грижат и да поддържат като такъв. Основното послание на предизборната кампания на АБВ е "С грижа към хората от община Силистра".
По-рано Румен Петков и кандидати за общински съветници бяха във второто по големина село в България – Айдемир, за да подкрепят кандидата за кмет от АБВ – Румен Борисов. Те се срещнаха с местни жители и поднесоха венец на паметника, издигнат от Борисов в негов преден кметски мандат, в чест 263-ма айдемирци, загиналите през Руско-турската и Първата и Втората световни войни.

Facebook коментари