Неделя, 24 Октомври 2021 г.
FOODMARK

Една от седемте награди на МОН идва в Силистра

Национални дни на ученето през целия живот се провежда в град Велико Търново от 9 до 11 октомври 2019. За пети път в дневния ред бе тържеството за годишно награждаване в 7 категории. Една от наградите идва в Силистра на името на Майя Григорова - ст. експерт в РУО на МОН, председател на Областна координационна група. Наградата е в категория "Най-активен областен координатор'. Пред аудиторията тя благодари на колегите си за свършената работа, вкл. за изграждането на първия в страната Координационен съвет, наблюдаващ темата.

И в предишни години област Силистра - чрез структурите на РУО, има награди в това направление на работа в рамките на МОН, представлявано на форума от инж. Таня Михайлова - зам.-министър.

В момента в ПЗГ "Добруджа" Силистра има 9 паралелки, обучаващи възрастни. Техни представители участват във форума в старопрестолния град - за целта имат щанд в организираното изложение за училища от цялата страна. Включват се и в поредната Национална конференция EPALE и във връзка с електронната платформа относно ученето през целия живот, посещавана годишно от над 5 000 потребители от България.

Facebook коментари