Сряда, 17 Април 2024 г.

Иванка Tашева: Kандидатът за кмет на с. Aйдемир от партия АБВ - Румен Борисов ще е победител още на първия тур на изборите

Кандидатът за кмет на с. Айдемир от партия АБВ - Румен Борисов ще е победител още на първия тур на изборите, заяви Иванка Ташева – областен председател на партията. Пред пенсионерите и младите хора в клуб № 1 в селото, тя призова да се гласува с номер 14 в бюлетините за кмет и общински съветници.
Човекът с опит, който е бил два мандата кмет на селото, човекът, който знае как да управлява собствения си бизнес и обществените дела, е кандидатът на АБВ – Румен Борисов, каза Ташева, която е и водач на листата за общински съветници на АБВ. Тя покани жителите на селото на безплатни медицински прегледи на 17-ти октомври, организирани от "кмета" Борисов. А той допълни, че младите майки ще получат съвети за отглеждането на децата си на специална беседа. На срещата присъстваха и други кандидати за общински съветници - Румен Бошнаков, Николай Бабанов, Марияна Кирова, Галина Великова.

Facebook коментари