Понеделник, 28 Септември 2020 г.

Дрогирани и без книжка масово зад волана в Силистренско

24-годишен е засечен да управлява лек автомобил "Мерцедес" след употреба на дрога, съобщават от полицията. Мъжът бил спрян за проверка от полицейски служители вчера по ул."Симеон Велики" в Силистра и с техническо средство било установено, че шофира под въздействие на канабис. Отказал е да даде кръвна проба и е задържан за срок до 24 часа. По случая е започнато бързо производство.

Без книжка и в едногодишния срок от наказването му по административен ред за същото провинение 31-годишен управлявал лек автомобил "Пежо". Пътни полицаи го спрели вчера около 09:45 часа по ул. "Добрич" в Силистра и извършили проверка. По случая е образувано бързо производство.

40-годишен шофирал без книжка и под въздействие на наркотични вещества. Вчера около 11:30 часа в село Сокол пътни полицаи спрели мъжа, който управлявал лек автомобил БМВ, и установили, че той шофира без книжка и в едногодишния срок от наказването му по административен ред за същото провинение. С техническо средство било отчетено, че е седнал зад волана след употреба на дрога. Задържан е за срок до 24 часа, по случая е започнато бързо производство.

Бързо производство е започнато и срещу 42-годишен. Вчера около 20:00 часа по ул. "Ана Вентура" в Тутракан мъжът бил установен да управлява мотопед, нерегистриран по надлежния ред.

Facebook коментари