Вторник, 28 Юни 2022 г.

Партия АБВ в община Силистра стартира предизборната си кампания с водосвет

Партия АБВ в община Силистра стартира предизборната си кампания с водосвет за здраве и благоденствие в манастира "Покров Богородичен" в село Айдемир.

На 1 октомври християнската църква отбелязва празника "Покров Богородичен" Кандидатите за общински съветници от листата с номер 14 участваха в храмовия празник. Те изразиха своята подкрепа за Румен Борисов - кандидат за кмет на Айдемир от ПП АБВ.
Водачът на листата за общински съветници на АБВ и областен председател на партията Иванка Ташева заяви, че за начало на кампанията е избрано най - голямото село в Област Силистра, пред което има много възможности за развитие. АБВ очаква победа на кандидата си, който два мандата е управлявал селото като кмет.

На 1 октомври кандидатите за общински съветници от АБВ взеха участие в тържественото отбелязване на 79 г. от възвръщането на Силистра към пределите на Отечеството . Те поднесоха цветя пред паметника на цар Борис ІІІ Обединител и пред паметната плоча, посветена на Добруджанската епопея в Дунавския парк на Силистра.

Facebook коментари