Вторник, 28 Юни 2022 г.

Областният координатор и член на Изпълнителната комисия Тодор Тодоров представи кандидатите за кметове на партията в Силистренска област

Областният координатор и член на Изпълнителната комисия Тодор Тодоров представи кандидатите за кметове на партията в Силистренска област. Това се случи по време на официална среща в залата на Общински съвет - Силистра , на която освен кандидатите за кметове, присъстваха кандидати за общински съветници, членове и симпатизанти.

" ПП ГЕРБ е първа политическа сила Силистренска област, целта ни на тези местни избори е да затвърдим това. Постигнахме добри резултати през 2011 година и отлични такива през 2015г. Като най-демократичната партия ние проведохме номинационни събрания във всички общини. На база на тези резултати Изпълнителната комисия утвърди нашите кандидати", каза в началото на срещата Тодор Тодоров.

Той започна представянето на кандидатите за кметове с д-р Юлиян Найденов, който тази есен ще се впусна в кметската надпревара за трети път. "Това е човекът, който преобрази Силистра в позитивен план. Промяната в духа и облика на Силистра се признава от всички, даже и от нашите опоненти. Убеден съм, че това което постигна д-р Найденов през последните чосем години, не само може да бъде продължено, но и надградено, а именно това дава изключителна устойчивост на общината."

Вторият официално представен кандидат за кмет от ГЕРБ в областта беше градоначалникът на Дулово д-р Юксел Ахмед. "Д-р Ахмед заслужава огромната ни благодарност и подкрепа, защото той е човека, който осъществи огромната промянат в община Дулово, където до него не беше мислим модел на управление различен от този на ДПС ", беше категоричен Областният координатор и член на Изпълнителната комисия.

За пети пореден мандат издигат от ГЕРБ кмета на община Кайнарджа Любен Сивев. Той припомни, че настоящият градоначалник, печели всички избори до сега от първи тур на предишните кметски избори и изрази надежда, че доверие което ще му бъде гласувано сега ще бъде още по-голямо." подчерта Председателят на Областния предизборен щаб на ПП ГЕРБ-Силистра.

За втори пореден мандат издигат от ГЕРБ кмета на община Алфатар Янка Господинова. През изминалия първи мандат тя е дала изцяло нов стил на управление на общината и нова европейска визия.
Останалите кандидати на пария ГЕРБ за местната власт са:

Община Главиница: Хюсеин Хамди. Бивш народен представител и кмет на община Главиница през периода 2011-2015 г.

Община Ситово: Янко Абушев. Главен счетоводител в община Ситово.

Община Тутракан: Ивелин Русев. Началник на общинска служба "Земеделие" – Тутракан.

Facebook коментари