Четвъртък, 22 Февруари 2024 г.

Силистренски училища и детски градини с инициатива за дарения вместо цветя за първия учебен ден

Назаем от ФсБ-профила на ОУ "Свети, свети Кирил и Методий" гр. Силистра:
"Ние, учителите от ОУ "Св. св. Кирил и Методий" Силистра, се отказваме от получаването на цветя за първия учебен ден. Молим всички родители да дарят средствата, които могат да отделят за букети, за благотворителност в полза на НАШИ болни колеги! За съжаление, в нашия колектив има няколко колеги със здравословни проблеми, които се нуждаят от подкрепа в момент, когато се борят за живота си! Ако решите да се отзовете на този зов за помощ, касиерът на класа да събере парите и ще ги внесем към общите средства от класовете! БЛАГОДАРИМ ВИ!"

Назаем от ФсБ-профила на Румяна Георгиева:

"Екипът на ДГ "Радост" Ви призовава да дарите вместо цветя за първия учебен ден средствата за рехабилитация на Злати! Касичката ще Ви очаква на входа!"

Незабравка Кирова, майка на първокласничка: Първи "в" клас в СУ "Никола Вапцаров"

"Силистра подкрепяме инициативата и парите за цветя ще бъдат събрани и дарени впоследствие за благотворителна кауза."

ОУ "Отец Паисий" гр. Силистра:

"Ние, учениците от 3 "в" клас, и нашите родители, Ви призоваваме да се включите в благотворителна кампания в подкрепа на нуждаещи се от помощ наши приятели и учители. Призоваваме на 16 септември 2019 г. - родители, ученици, гости и съграждани – ХОРА С ГОЛЕМИ СЪРЦА, да подадат ръка в кампанията "ДАРИ С МЕН ! Да дадем шанс на: Симона Йорданова – с церебрална парализа; на Георгиос Джоджев – с кардиологичен проблем; двама наши преподаватели с онкологични заболявания. Кампанията е с продължителност 16 до 20.09.2019 г. Кутията за дарения ще може да намерите във фоайето на ОУ "Отец Паисий" до централния вход. Събраните средства ще бъдат разделени поравно между четиримата нуждаещи се."

Facebook коментари