Неделя, 26 Май 2024 г.

20 години отбеляза "Алианц Банк България" АД - Бизнес център Силистра

20 години отбеляза "Алианц Банк България" АД - Бизнес център Силистра с Ден на отворените врати, както и със специално събитие за клиентите и партньорите си. Регионалният бизнес център, който е част от Алианц България АД, предлага пълно финансово обслужване на 1515 индивидуални и 127 корпоративни клиенти.
В Деня на отворените врати, екипът на компанията представи най-новите финансови услуги и продукти на Алианц, а всеки посетител имаше възможност за лична консултация от експертите по банкиране, застраховане и пенсионно осигуряване. Специални гости в празничния ден бяха учениците на Професионална гимназия по стопанско управление, администрация и услуги "Атанас Буров", които научиха повече за професията и отговорностите на банковия служител. В чест на респектиращата годишнина, "Алианц Банк България" АД - Бизнес център Силистра инициира стажантска програма за учениците от XI клас в специалност "Банково дело" на професионалната гимназия.
Специалното събитие за юбилея събра представители на управителния състав на Алианц България:
• Г-жа Мартина Мачева - изпълнителен директор на Алианц Банк България АД
• Г-жа Ива Драганова - Началник управление, Управление "Ритейл Продажби",
екипът на Бизнес център Силистра, направил тази годишнина възможна, както и партньори и клиенти от града. Две дами от екипа на регионалния клон бяха отличени по време на привественото слово, заради факта, че са част от него вече 20 години, което показва мотивиращата среда за работа и професионално развитие в Алианц. "Усещането да си част от световен бранд с дългогодишна история, ясна визия за развитие и устойчив ангажимент към обществото мотивират екипът ни да работи ежедневно за удовлетвореността на клиентите", сподели Ивайло Георгиев – директор на Бизнес център Силистра, който подчерта стабилните позиции на банковата институция, която съвсем скоро бе поставена на 4 място в К10 – класацията за най-добри банки на "Капитал".

Facebook коментари