Събота, 30 Май 2020 г.

Алианц Банк - Силистра обяви Ден на отворените врати

11 септември, сряда, ще бъде Ден на отвoрените врати в Алианц Банк България - Бизнес център Силистра. Събитието се организира по случай 20-ия рожден ден на офиса и цели да представи пълната гама от финансови продукти, които той предлага. Посетителите в празничния ден ще получат както информация за най-новите предложения на банката, така и лична консултация от експертите по застраховане и пенсионно осигуряване.

"Основен приоритет за нас е развитието на младите хора - те са бъдещите ни клиенти и служители!" – коментира Ивайло Георгиев, директор на БЦ Силистра на Алианц Банк. Ето защо в Деня на отворените врати, специални гости ще бъдат ученици от Професионална гимназия по стопанско управление, администрация и услуги "Атанас Буров". Гимназистите ще научат повече за работата и отговорностите на банковия служител, както и любопитни факти от историята на компанията и социалната й политика.

Алианц Банк България слага начало на партньорство с ПГ "Атанас Буров" като поема ангажимент да осигури задължителния стаж на учениците от XI клас в специалност "Банково дело". Съвместната дейност с професионалната гимназия е пример за устойчивата връзка, която е необходимо да се изгради между образованието и реалния бизнес. "Предлагайки възможности за стаж, ние от Алианц Банк целим да покажем как младите хора могат да използват знанията си на практика и да дадем начален старт на кариерното им развитие" – споделя г-н Георгиев.

За Алианц Банк България:
Алианц Банк България е универсална търговска банка със седалище в гр. София. Банката е част от групата на Алианц България Холдинг и предлага на клиентите си цялостни финансови решения. Алианц Банк притежава дългосрочен кредитен рейтинг "ВВВ+", перспектива стабилна, потвърден от международната рейтингова агенция Fitch Ratings Ltd. на 13.05.2019 г.

Facebook коментари