Сряда, 30 Септември 2020 г.

Елица Тодорова ще даде курбан за здраве в силистренския храм "Св.св. Петър и Павел"

Утре на 15 август навръх големия християнски празник на Голяма Богородица в силистренския храм "Св.св. Петър и Павел" Елица Тодорова, по станала вече традиция, ще даде курбан за здраве. Миряните, дошли да се черкуват в храма в този ден ще получат от осветената и благословена ритуална храна, наречена за здраве, мир и благоденствие.
Сътрудникът на евродепутата Емил Радев и предприемач Елица Тодорова дари в началото на годината десет богато илюстрирани книжки с приказки и стихотворения, както и научно-популярни информационни материали на четири езика за дейностите на Европейския съюз. Книгодарителницата бe предназначена за болните деца до 18 годишна възраст от Педиатрично отделение на МБАЛ – Силистра.
По-късно през март тази година тя дари тридесет спортни екипа, боксови ръкавици и каски, фитнес тежести и боксов чувал на новоучредения боксов клуб "Доростол"-Силистра, а акушеро-гинеколочното отделение на "МБАЛ-Дулово" получи нов родилен стол от изключително висок клас. Медицинското оборудване също бе осигурено от Елица Тодорова и неговата стойност е над 5 000 лева.

Facebook коментари