Вторник, 23 Юли 2024 г.

В Пирин потриват доволно ръце след жребия за Купата за България

Футболистите и ръководството на Пирин са доволни от жребия за 1/16-финалите за Купата на страната, който им отреди за съперник Доростол Силистра.

"Разбира се, съперникът е добър, като се има предвид, че е отбор от "Б" група. Единственото, което ме притеснява, е дългият път до Силистра. Доростол е сериозен отбор и ще се хвърли здраво срещу нас.
Още по темата
Жребий за Купата на България (обновена)
Жребий за Купата на България (обновена)
12 | видяна 11171

Ние от своя страна не отписваме турнира, въпреки че се борим за оцеляване. Целта е класиране колкото се може по напред в този турнир. Ще видим докъде ще ни стигнат силите", коментира треньорът Костадин Ангелов.

Бранителят на Пирин Диян Молдованов, който е родом от Силистра, заяви, че познава футболистите на Доростол и няма да бъде никак лесно на неговия тим.

"Тренирах с отбора на Доростол лятото, преди да започна подготовка с Пирин. Имат доста млади момчета, а и бият наред лидерите в Източната "Б" група. Имат добър вратар, а и знам, че братята Стефан и Диян Дончеви са се върнали и се представят добре.

Освен това Доростол привлече и нападателят Георги Бижев. Ще ни бъде трудно, но се надявам да победим и да продължим напред в надпреварата. Ние играем всеки мач за победа, така че тези за купата не се различават от тези за първенството", коментира Молдованов.
информация Sportni.bg

Facebook коментари