Четвъртък, 12 Декември 2019 г.

ОДМВР-Силистра изпрати с благодарности дългогодишна служителка в Паспортната служба и многократна шампионка по стрелба Йонка Тодорова

С топли думи на благодарност днес служителите на ОДМВР-Силистра изпратиха в заслужен отдих дългогодишната си колежка от сектор "Български документи за самоличност" Йонка Тодорова. В професионалната й биография са вписани четири десетилетия, отдадени на работа основно в Паспортната служба, където постъпва в началото на 1980 г. Спечелила е уважението на ръководството и служителите на дирекцията с професионализъм, коректност и всеотдайност през дългите години служба.
Йонка Тодорова е състезател и член на представителния отбор на ОДМВР-Силистра по стрелба с боен пистолет от 1982 г. допреди четири години. Седем пъти е била републикански шампион в дисциплината като индивидуален състезател в системата на МВР. Има голям принос за отличното представяне на отбора, с който печели многобройни призови отличия.
Като представители на ръководството днес благодарност към нея отправиха комисар Димо Василев, началник на отдел "Охранителна полиция" и главен инспектор Пешо Петров, началник на сектор "Противодействие на криминалната престъпност" в дирекцията. Изказвайки признателност за достойния ѝ дългогодишен труд, те ѝ пожелаха здраве и много щастливи години занапред.

Facebook коментари