Четвъртък, 20 Февруари 2020 г.

Задържаха 4-ма с дрога в различни градове на областта през почивните дни

Четирима са задържани с наркотици през почивните дни в област Силистра, съобщават от полицията. 22-годишен е установен с наркотици на 11 май на обществено място в областния град при полицейска проверка у него бил намерен 1 грам амфетамин, идентифициран с полеви наркотест. Мъжът е бил задържан за срок до 24 часа, по случая е образувано досъдебно производство.
29-годишен е засечен да шофира под въздействие на амфетамин, у него и спътника му е намерена същата дрога. На 12 май около 04:00 часа по ул. "Александър Стамболийски" в Тутракан мъжът бил зад волана на лек автомобил "Пежо", когато пътни полицаи го спрели за проверка. С техническо средство било установено, че той е употребил амфетамин, а у него и спътника (на 20 г.) му били намерени съответно 0.1 грама и 0.2 грама от същото наркотично вещество. Двамата са били задържани за срок до 24 часа. Образувани са досъдебни производства.
С дрога е установен 18-годишен в Дулово. На 11 май при извършен личен обиск полицейски служители намерили у него 0.08 грама канабис. По случая е образувано досъдебно производство.

Facebook коментари