Неделя, 26 Май 2024 г.

Тържество "Обичам България" се проведе в ДГ "Детелина" в село Йорданово

Тържество "Обичам България" представиха днес децата от подготвителната група на ДГ "Детелина" в село Йорданово. С трепет и усмивки на лицата те зарадваха своите гости с изпълненията си на патриотични песни и стихове. За доброто представяне на малчуганите се бяха погрижили техните учители г-жа Драганова и г-жа Паскалева.
Гости на празника бяха кметът на село Йорданово г-н Ведат Сали, зам.-кметът на Община Силистра г-жа Денка Михайлова, експерти от отдел "Образование", директорът на ОУ "Св. Климент Охридски" с. Проф. Иширково г-жа Дамянова и г-н Иван Занов – преподавател по история и в ОСУ "Дръстър" и председател на Клуба на учителите по история и на Дружество на краеведите.
Г-жа Михайлова благодари на учителите и помощния персонал в детската градина за всеотдайния и ежедневен труд, който полагат за доброто възпитание и интегриране на децата, за да са подготвени за училище. Тя пожела на всички деца да са здрави и да носят винаги в сърцата си любовта към България. Община Силистра зарадва децата с козунаци. Кметът на селото г-н Сали също поздрави децата и прочете поздравителен адрес за празника от името на областния управител г-н Ивелин Статев. Малчуганите получиха и лакомства от ЗК "Добруджа".

Facebook коментари