Сряда, 22 Януари 2020 г.

Център за кариерно ориентиране Силистра се представи в Областна администрация

Екипът на Център за кариерно ориентиране Силистра гостува на областния управител на област Силистра Ивелин Статев, за да се представи със статута си на "общинска грижа с областен обхват". На вниманието на представителя на държавната власт бе предложена и най-новата благотворителна кауза на Центъра. Проведена бе и отделна среща със служителите от Областна администрация с участието на Елена Томова – главен секретар, като подобни са факт в органите за местно самоуправление и в образователните среди.

Кампанията е свързана с набиране на средства за стипендии на ученици, за да бъдат връчени в чест на 24 май, като календарът може да бъде получен от тези, които решат да се включат в благотворителната кампания като спомен, че са станали част от него; "Цветна и романтична Силистра" е проект, създаден от професионални фотографии, разказващи за Силистра. С тяхно участие миналата година бе организиран съвместен форум, вкл. с гост лектор от Република Румъния.

Стойността на календара е 10 лева и той може да бъде намерен в книжарници "Везни 55", както и в магазина за сувенири "Тера-арт" в град Силистра, които са партньори в начинанието на ЦКО (имейл: cko.silistra@gmail.com, тел. 0887553151), работещ от 2012 г. насам в изпълнение на държавната политика в сферата на кариерното ориентиране във връзка с Наредба за приобщаващо образование.

Facebook коментари