Сряда, 17 Юли 2019 г.

62 екипа на Енергото ще дежурят в празничните дни

Електроразпределение Север осигурява 62 дежурни екипа за предстоящите празнични дни. Те са снабдени с необходимите материали и инструменти и имат готовност да реагират при възникване на повреди по електроразпределителната мрежа в областите Силистра, Варна, Добрич, Шумен, Търговище, Велико Търново, Габрово, Русе и Разград. Проверено е оборудването на всички автомобили, които ще бъдат на разположение на дежурните екипи.

Ръководни служители на дружеството ще работят по график, за да координират дейността по отстраняване на аварии, да сформират допълнителни дежурни групи и да пренасочват екипи и техника в случаи на необходимост. Служителите на ЕРП Север поддържат непрекъсната връзка с цел обмен на информация с Центровете за управление на мрежата.

Електроразпределителното дружество преустановява всички планови прекъсвания по мрежата по време на празничните дни и възстановява нормалните схеми на електрозахранване в Североизточна България. Отчетниците на ЕРП Север ще отчитат консумираната електроенергия по график.

Денонощният телефонен център на компанията 0700 1 61 61 е на разположение на клиентите за информация и за подаване на сигнали в случаи на непредвидено прекъсване на електрозахранването.

Facebook коментари