Сряда, 17 Юли 2019 г.

Продължава инициативата на Центъра за обществена подкрепа в Дулово за събиране на капачки

Бяхме много приятно изненадани от дейността на учениците и учителите от село Секулово за нашата инициатива-сподели Магдалена Панева-управител на ЦОП и допълва:
"Направи добро, дари добро!" така учители и ученици от ОУ "Свети Свети Кирил и Методий" село Секулово,община Дулово подкрепиха кампанията на Център за обществена подкрепа- Дулово- "Дари пластмасови капачки за детско здраве".
Мая Матеева - директор на ОУ Св.Св. "Кирил и Методий", нейния екип, родители и учениците на училището се включват активно в инициативата на ЦОП като в рамките на един месец от стартирането на кампанията успяват да съберат близо 20 кг пластмасови капачки в името на детското здраве.
За първа година в училището организират благотворителен коледен базар и успяват да съберат определена сума пари. В навечерието на Коледно-Новогодишните празници,
водени от своето човеколюбие, милосърдие и отзивчивост, екипа от педагози и техните ученици решиха да дарят сумата за закупуване на апарат за Детско отделение на МБАЛ - Дулово и по този начин да подпомогнат кампанията освен със събрани капачки и средства."
В картичка с пожелания към всички от ЦОП и ДО на МБАЛ - Дулово деца и учители предадоха събраните средства и капачки за една кауза в услуга и полза на всички деца в община Дулово.
Екипът на Център за обществена подкрепа изказва благодарност на всички, които се отзовават на нашата кампания. Специални благодарности на децата и учителите от ОУ Христо Смирненски гр. Дулово; На учениците от втори "а" клас и четвърти "б" клас на СУ Васил Левски град Дулово на техните класни ръководители и на всички учители и ученици на това училище за подкрепата и съдействието; много се радваме , че получаваме подкрепа и съдействие от децата и екипа на ДГ"Мир"и по специално на група "Гълъбчета" от детското заведение; ДГ " Щастливо детство " град Дулово и на всички деца и учители от филиалите на ДГ в с.Водно и с. Черник ; ДГ "Пролет " с. Межден също много активно още в старта на кампанията помогнаха с количество капачки, ' ДГ "Здавец" в с. Правда, на ЕТ "Мънч' - Мартин Стоянов град Дулово, много граждани от Дулово и общината.

Facebook коментари