Сряда, 17 Юли 2019 г.

"Ден на отворените врати" в НАП Силистра

Във връзка с професионалния празник на данъчните, десетокласници от местната Професионална гимназия по стопанско управление, администрация и услуги "Атанас Буров" на 15 ноември посетиха офиса на НАП в Силистра.
Учениците се обучават в специалност "Данъчна и митническа администрация" и идеята е да придобият представа за Националната агенция за приходите и да приложат наученото в учебния процес.
Важни и интересни за младежите бяха темите за дейностите извършвани в НАП, кампанията "Влез в час с данъците 4", както и лотарията с касови бележки.
Оживена дискусия между младите хора предизвика играта: "Открийте истинската касова бележка", в която всички се включиха активно.
С много емоции и интерес, учениците определиха Християна Златева, която влезе в ролята на Директор на офиса за кратко. "Новият" Директор успешно се справи с текущите задачи и поздрави служители на офиса, натрупали над двадесет години стаж в данъчната администрация.
Проведената среща между учениците от гимназията и ръководството на офиса са традиционни и са част от инициативите за отбелязване на професионалния празник на служителите на офиса на НАП в Силистра.
От името на Директора на гимназията Денка Михайлова, офис Силистра получи поздравителен адрес и благодарности за съвместната работа, която продължава по-вече от десет години.
Ръководството на офиса се надява успешното сътрудничество между образователната и финансовата институция да продължи и занапред като добра практика.

Facebook коментари