Сряда, 17 Юли 2024 г.

Детски конкурс "Аз обичам моята Силистра" ще се проведе на празника на града - Кръстовден

Община Силистра нкани всички деца на Силистра, да заповядат на 14-ти септември /петък/ в Дунавския парк от 10.30 около шадравана срещу Природо-математическата гимназия.
Община Силистра – Дирекция "Хуманитарни дейности", съвместно с Общинския съвет по наркотични вещества, Местна комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетни и непълнолетни, Превантивно- информационен център, Обединен детски комплекс канят малките силистренци да се включат в празника на града - Кръстовден.
Празничното утро ще започне в 10.30 ч. около фонтана срещу Природо-математическата гимназия в парка. Децата могат да си изберат, и да се включат в някои от творческите работилнички.
В работилничката за най-малките "ДЕТСКИ СВЯТ" – моделиране с пластилин, могат да вземат участие деца от 3 до 7 годишна възраст.
Работилничката "СТАРИННИ НАКИТИ ОТ МЪНИСТА" ще привлече вниманието на по-големите.
За всички малки граждани на Силистра ще представлява интерес да научат как се правят "Шарени черги и пана от пастели".
А получилата широка популярност работилничка "Модерни прически" отново ще работи за малките принцеси от града ни.
В АРТИСТИЧНАТА РАБОТИЛНИЧКА ще се изявят децата от Детска вокална студия "ДО РЕ МИ", Група за хип-хоп танци, "Б2 балет", Клуб по спортни танци "Елеганс", Карате клуб "Шото –Витяз", както и желаещите да се представят пред публиката деца. Няма да липсват забавни игри и конкурси, както и приятни изненади.

Facebook коментари